Marktanalyse voor leasing van lichte voertuigen in India, 2018-2023

Vlootleasing is nog steeds een opkomende markt in India. De implementatie van de Goederen- en Dienstenbelasting (GST) zorgde voor onzekerheid op de markt voor wagenparkleasing in de tweede helft van 2017 en 2018. Van leasemaatschappijen wordt verwacht dat ze hun klanten informeren over de implicaties van GST en de groei in 2019 nieuw leven inblazen. zal naar verwachting sneller groeien dan operationele leasing als gevolg van de grotere vraag van het MKB, aangezien het aantrekkelijke eigenschappen biedt (bijv. geen aanbetaling) die niet beschikbaar zijn bij kredietaankopen.

 

Autoleasing wordt gezien als een oplossing voor het groeiende aantal uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, zoals autofinanciering, wagenparkonderhoud en, nog belangrijker, het afhandelen van restrisico’s. Bedrijven zijn in de huidige marktomstandigheden gefocust op hun kernproducten / -diensten en proberen alle andere ondersteunende activiteiten uit te besteden. Leaseauto.net online leasen.

 

 

Mobiliteit is een belangrijke afdeling – van wagenparkaankoop tot remarketing tegen een concurrerende prijs – en voor elk van de segmenten in de waardeketen, tenzij een deskundig team aan het werk is, zaken als kostenpieken, niet-afstemming van het gebruik, onregelmatigheden bij het onderhoud van het wagenpark en risico’s op dalingen in de restwaarde kunnen zich voordoen. Het leasen van de vloot zorgt onder meer voor probleemloze mobiliteit, mobiliteit op aanvraag en after-servicefaciliteiten voor het wagenpark. Dit heeft de groei van de leasemarkt gestimuleerd, deze gestructureerd en het ecosysteem gereguleerd.

 

Studiedekking

 

Deze studie werpt licht op de marktomvang in de segmenten personenvoertuigen (PV) en lichte bedrijfsvoertuigen (LCV) en levert verkoop- / parkgegevens voor de totale markt en de segmenten wagenpark en bedrijfswagen (true fleet). Het bedrijfswagensegment wordt uitvoerig besproken, waarbij de focus ligt op de feitelijke ontwikkeling en het groeipotentieel van financiële lease, operationele lease en rechtstreekse aankoop. hyundai i10 lease deals online goedkoper.

 

De analyse houdt rekening met historische gegevens en huidige marktomstandigheden en inzichten en meningen van marktdeelnemers om een ​​vijfjarige vooruitzichten te geven op groeimogelijkheden (voor de periode 2018-2023). Naast marktgegevens (PV en LCV) over nieuwe registraties en portfolio, levert de studie feitelijke concurrentiegegevens (portfolio) op voor de toonaangevende leasingdienstverleners in het land. Concurrentiegegevens zijn beschikbaar voor zowel de leasesegmenten (operationeel als financieel) voor het basisjaar 2018.

 

De evolutie van elke branche hangt af van transformationele trends die verband houden met de macro-economische factoren van de regio en de opkomende bedrijfsmodellen die innovatie in mobiliteitsoplossingen weerspiegelen, zoals verhuur, autodelen, geïntegreerde mobiliteit en alternatieve aandrijflijnen. De studie behandelt deze evolutionaire trends die naar verwachting de markt zullen vormen.

 

Voor leasingaanbieders en andere bedrijven die het lease-ecosysteem delen, ligt hun belang bij de groeimogelijkheden die ze moeten benutten en de strategische vereisten die hen helpen om groei en succes na te streven. Over het geheel genomen biedt de studie een regiospecifiek 360-graden begrip van de verhuurruimte en biedt een gedetailleerd overzicht van de belangrijkste trends, marktoverzicht en vooruitzichten.