Bezorgd over het kussen van de persoon die je al maanden online dating hebt? Probeer dit

Dus je hebt geluk gehad en bent uitgegaan met iemand die nieuw is in quarantaine. Je sms’t de hele dag, valt samen in slaap via FaceTime en hebt de heetste telefoonseks. Misschien heb je zelfs hun ouders via Zoom ontmoet. Maar na maandenlang online uw relatie op te bouwen, moet u nu een andere mijlpaal van uw lijst overschrijden: persoonlijk ontmoeten. Plotseling begint de angst. Het lijkt misschien een beetje belachelijk om bezorgd te zijn over je eerste kus na de quarantaine, maar wat als je seksuele chemie niet persoonlijk wordt vertaald? Hoe ga je om met het voor het eerst fysiek intiem zijn met iemand met wie je al zo kwetsbaar bent geweest?

 

https://www.youtube.com/embed/BnvMs9OEQzA

 

Zoals Dr. Jill McDevitt, coach voor koppels en inwonende seksuoloog voor CalExotics, aan Bustle vertelt, is het oké om een ​​beetje angstig te zijn. Sterker nog: ‘geef jezelf toestemming’, zegt ze. ‘Een deel van wat een eerste kus zo speciaal en gedenkwaardig maakt, is omdat je van tevoren al deze zenuwen en kriebels hebt! Dit zijn goede kriebels, kijk of je ze kunt omarmen.’

 

Iedereen wil dat zijn eerste kus met een speciaal iemand goed gaat. Maar wat als u de afgelopen drie maanden vastzat en u roestig heeft gemaakt? Is het mogelijk om te vergeten hoe je moet kussen? Wat als het gewoon slecht is? De angst om je eerste kus na de quarantaine te hebben, kan je het gevoel geven dat je weer op de middelbare school zit. Dus, als je nerveus bent over het kussen van de persoon met wie je al maanden online aan het daten bent, dan is dit wat je moet doen, volgens experts. parship dating tips is goed.

 

Gemak erin

Er is niets mis mee om langzaam te gaan. Zoals Rachel O’Neill, Ph.D., therapeut en directeur van Clinical Effectiveness for Talkspace, aan Bustle vertelt, kunnen sommige mensen zich er prettig bij voelen om er naar toe te werken. “Te beginnen met knuffelen, vasthouden of andere vormen van minder intiem fysiek contact kan een goede manier zijn om je meer ontspannen en comfortabel te gaan voelen met een fysieke verbinding”, zegt O’Neill. ‘Ja, je gaat mensen weer kussen, maar het hoeft niet te gebeuren voordat je je comfortabel voelt en er klaar voor bent.’

 

Breng tijd met hen door IRL

Dit is vooral handig als u zich ook zorgen maakt over uw gezondheid. We zitten tenslotte nog steeds midden in een pandemie – er is een reden waarom het sterk wordt aanbevolen om in het openbaar een gezichtsmasker te dragen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Je partner leren kennen voordat je intiem wordt, kan helpen om vertrouwen tussen jullie twee op te bouwen.

 

Zoals gediplomeerd psycholoog Dr. Kelly Donohoe tegen Bustle zegt: “Om onze angst voor zoenen te kalmeren, zullen we vertrouwen moeten voelen bij onze nieuwe partner. We groeien door te praten en tijd door te brengen zonder druk om iets fysieks te maken. Het kan ook gebeuren door open gesprekken over hoe veilig we zullen zijn als we niet samen zijn. Als we erop vertrouwen dat onze partner veilig is, kunnen we ons zo veilig mogelijk kussen. ” suikerarragenement reviews zijn positief.

 

“Choreograph” Uw eerste kus in quarantaine

Volgens McDevitt betekent het choreograferen van je eerste kus met elkaar praten over hoe je gekust wilt worden, wat een geweldige eerste kus voor je is, je favoriete kusposities, wat je graag doet met je lippen en tong, enzovoort. “Dit heeft het dubbele voordeel dat het je helpt om je zorgen te verlichten, omdat je weet wat je kunt verwachten, en het kan ook dienen als een sexy telefoonsessie, afhankelijk van hoe expliciet je wordt bij het beschrijven van de kus”, zegt ze.

 

Praat over de kus op je date

Spontane kusjes kunnen schattig zijn, maar ze kunnen ook je kansen op het uitwisselen van een ongemakkelijke kus vergroten omdat je plotseling overrompeld wordt. Elisabeth Goldberg, LMFT, relatietherapeut en datingcoach, zegt tegen Bustle: “Voorspelbaarheid kan angst verminderen en opwinding vergroten. Pandemie of niet, vraag altijd toestemming voordat je iemand kust.”

 

Als je nerveus bent over zoenen op je eerste date, laat het je partner dan weten. Of je je nu zorgen maakt over de pandemie of je gewoon echt zorgen maakt over het feit dat je na al die maanden slecht bent in kussen, wees eerlijk. Wie weet? Uw partner voelt misschien hetzelfde.

 

Als het niet goed gaat, probeer het dan een tweede kans te geven

Dus, laten we zeggen dat je het advies hebt opgevolgd, het van tevoren met je partner hebt besproken en eerlijk was over het feit dat je nerveus was. Wat doe je als je angsten werden gerealiseerd en de kus echt slecht gaat? Zoals klinisch psycholoog Judy Ho, Ph. D. tegen Bustle zegt, raak niet in paniek of raak niet overdreven teleurgesteld.

 

“Chemie heeft soms tijd nodig om zich te ontwikkelen, en soms leidt instantchemie op de lange termijn niet echt tot een geweldige relatie”, zegt Ho. “Analyseer niet te veel. Concentreer je in plaats daarvan op het feit of deze persoon al dan niet voldoende verlossende of positieve eigenschappen heeft die je de interesse zullen geven om het opnieuw te proberen, hetzij met een tweede kus die avond, of om hem nog een paar dates te geven.”