ANALYSEthereum, Tezos, Crypto.com Coin Price Analysis

De inspanningen van Bitcoin om zijn onmiddellijke weerstand op de hitlijsten te doorbreken en naar $ 10.000 te gaan, blijven tevergeefs, waarbij BTC de afgelopen 24 uur opnieuw op de hitlijsten viel. Hoewel ‘s werelds grootste cryptocurrency niet met een enorme of een zeer grote marge daalde, werden de effecten gevoeld door de markt en de altcoins, waaronder Ethereum, Tezos en Crypto.com Coin.

 

Ethereum, de belangrijkste altcoin van de markt, weerspiegelde de beweging van Bitcoin toen de koningsmunt op de hitlijsten viel. Net als Bitcoin daalde het niet veel; hetzelfde was een teken van de stagnatie die de cryptomarkt is binnengedrongen, waarbij ETH al meer dan een maand binnen een prijsklasse van $ 50 handelde. Op het moment van schrijven handelde ETH op $ 226,89, nog ver verwijderd van zijn onmiddellijke weerstand op de hitlijsten.

 

De marktindicatoren van Ethereum gaven echter gemiste signalen. Terwijl de gestippelde markers van Parabolic SAR ver onder de prijskaarsen lagen en de bullishness op de markt onderstreepten na een kleine prijsstijging gisteren, onderging de MACD-indicator een bearish cross-over op de hitlijsten zodra de correcties het overnamen. vechain laatste nieuws voor updates.


 

Ondanks het feit dat de prijsprestaties van ETH velen in de gemeenschap hebben teleurgesteld, met ETH 2.0 op de loer, kan dit veranderen. Deze verwachting wordt echter getemperd door het feit dat ETH 2.0 in het verleden werd geplaagd door vertragingen bij projecten. Hoewel juli 2020 de datum was die vroeg in het jaar werd gegeven, zijn er de laatste tijd niet al te veel updates geweest.

 

Sterker nog, Ethereum’s Vitalik Buterin gaf onlangs commentaar op de vertragingen in een recente podcast en beweerde dat Etheruem had onderschat hoeveel tijd Proof-of-Stake en Sharding nodig zou hebben om te voltooien.

 

Tezos [XTZ] is al geruime tijd een van de best presterende crypto’s op de markt, met XTZ die YTD-winst van 66% op de hitlijsten noteerde. Afgezien van zijn historische prijsprestaties, doet XTZ het de laatste tijd echter niet goed, met de crypto een gestage neerwaartse trend in de hitlijsten sinds de eerste week van juni. De neerwaartse trend van de afgelopen maand werd onderbroken door plotselinge prijsdalingen, zoals die na de val van Bitcoin op de 24e.

 

Net als Ethereum daalde ook Tezos de afgelopen 24 uur, de waardevermindering was sterker dan die van ETH, waarbij XTZ tijdens de pers te dicht bij zijn ondersteuningsniveau handelde.

 

Terwijl de steeds bredere mond van Bollinger Bands wees op binnenkomende volatiliteit op de korte termijn voor Tezos, was de Relative Strength Index enigszins gestabiliseerd na een sterke daling richting de oversoldzone. digibyte nieuws is makkelijk te volgen.

 

Tezos was een paar dagen geleden in het nieuws nadat Bolt Labs had aangekondigd dat het zijn off-chain Bitcoin privébetalingenprotocol zal integreren met de Tezos-blockchain. Deze ontwikkeling leek echter geen effect te hebben op de prijs van de crypto.

 

CRO, het token afkomstig van het uitwisselingsplatform Crypto.com, heeft dit jaar een exponentiële run doorgemaakt, met een crypto-opname van YTD-winsten van 279,88%. Niet alleen heeft de groei van de marktkapitalisatie van CRO de cryptogemeenschap verrast, maar ook de snelle stijging van de ranglijst van CoinMarketCap. Sterker nog, op het moment van schrijven stond CRO met een marktkapitalisatie van $ 2,3 miljard op de 10e plaats. In de afgelopen 24 uur noteerde CRO een kleine dip in de hitlijsten, met dezelfde stijging van 5% in de 24 uur ervoor.

 

Velen hebben vragen gesteld over de plotselinge verschijning van CRO in de top-echelons op de markt voor cryptocurrency, met een winst van 330% sinds Black Thursday die nogal wat wenkbrauwen ophief. De CEO van Crypto.com is echter verhuisd om onlangs ongewenste speculaties te vernietigen, waarbij de directeur beweert dat de groei van CRO wordt aangedreven door gebruikersgroei en producten.

 

Terwijl Awesome Oscillator een bearish momentum opmerkte dat aan kracht won, was Chaikin Money Flow precies op het nulpunt, een teken dat de instroom van kapitaal gelijk was aan de uitstroom van kapitaal in de markt.