Amazon krijgt officiële goedkeuring om met bezorgdrones te vliegen

De Amerikaanse e-commercegigant Amazon zou zijn langverwachte levering met drones in de Verenigde Staten kunnen zien lanceren zodra hij groen licht krijgt van de Federal Aviation Administration.

 

Volgens CNN ontving Amazon een kritisch certificaat van de FAA en heeft het nu een zogenaamd Part 135-luchtvaartcertificaat, dat moet worden bewaard voordat een bedrijf begint met het leveren van drones. Amazon zei dat het de goedkeuring zou gebruiken om te beginnen met het testen van leveringen, maar heeft niet onthuld wanneer en waar de tests zullen plaatsvinden. controlelampjes auto kan makkelijk.

 

Het e-commercebedrijf zou meer dan 500 veiligheids- en efficiëntieprocessen hebben gevalideerd als onderdeel van de aanvraag van het certificaat.

 

David Carbon, die het drone-programma van het bedrijf leidt, zei dat ze doorgaan met het ontwikkelen en verfijnen van hun technologie om bezorgdrones volledig in het luchtruim te integreren, en nauw samen te werken met de FAA en andere toezichthouders over de hele wereld om hun visie op bezorging binnen 30 minuten te realiseren. CNN meldde.


 

De plannen van het bedrijf om drones te gebruiken om binnen 30 minuten of minder te bezorgen, kwamen aan de oppervlakte toen CEO Jeff Bezos het programma voor het eerst aankondigde in december 2013. Amazon zegt dat het vandaag testcentra heeft in de Verenigde Staten en over de hele wereld, en registreerde duizenden vlieguren. auto theorie examen oefenen online krijgt veel bezoekers.

 

Amazon wordt het derde bedrijf dat zijn certificaat ontvangt, na Wing en UPS, die hun eigen certificaat ontvingen in 2019. UPS heeft medische leveringen gedaan in twee ziekenhuizen in North Carolina. Het levert ook recepten af ​​van een CVS in The Villages, Florida, volgens een